Projecten

Bruggen

Betrouwbare en stabiele partner in het realiseren van dynamisch belaste staalconstructies

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is het bedrijf zich gaan toeleggen op de bruggenbouw. Met name bruggen van speciaal ontwerp met een bijzondere uitstraling, zijn een specialisme geworden.

Sluizen

Sluisdeurenbouw is evenals bruggenbouw een waterkant gerelateerde activiteit.

In de afgelopen jaren heeft Solidd Steel Structures diverse opvallende projecten op het gebied van sluisdeurenbouw uitgevoerd, waarbij de sluisdeuren van het Emssperrwerk in Gandersum (Duitsland) als hoogtepunt kunnen worden gezien.

Kranenbouw

Ook kranen zijn dynamisch belaste constructies.

Veelal zijn het buisconstructies waarbij de verbanden tussen de buizen extra aandacht vergen. In de loop der jaren heeft Solidd Steel Structures voor diverse opdrachtgevers kranen gerealiseerd.

Offshore Constructies

Vanuit de bruggenbouw was de stap naar offshore constructies niet groot, daar offshore constructies veelal ook dynamisch belast zijn.

-

Noodbruggen

Sinds een aantal jaren weten diverse opdrachtgevers Solidd Steel Structures ook te vinden voor het huren van één van de vaste- of beweegbare noodbruggen voor fietsers en voetgangers.

-

Machinale bewerkingen

Solidd Steel Structures kan alle voorkomende machinale bewerkingen, zoals vlakken, lineboringen, maar ook het kleinere draai- en freeswerk, voor zowel de bruggenbouw, als de offshore verrichten.

Solidd Steel Structures beschikt over zelf ontwikkelde mobiele kotter- en freesapparatuur waarmee ook op locatie bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.