Over Solidd Steel Structures

Engineering, fabricage en montage

Solidd is gespecialiseerd in engineering, fabricage en montage, maar ook onderhoud van dynamisch belaste staalconstructies zoals bijvoorbeeld bruggen, sluisdeuren, kranen en offshore toepassingen.

-

Jarenlange Expertise

Engineering, fabricage en montage worden gerealiseerd door 60 vakmensen, actief vanuit het bedrijf in Burgum (Frl.) Met elkaar vormen ze het team, waarbinnen ruim vijftig jaar expertise in het werken met complexe staalconstructies heeft geleid tot unieke knowhow. Een kennis overigens, die door voortdurende scholing en training, permanent verder wordt uitgebreid.

Perfect Entourage

De locatie van Solidd, aan de oever van het Prinses Margrietkanaal, omvat een totaal verhard oppervlak van ca. 25000 m2. De productiehallen bieden een vloeroppervlak van ca. 4000 m2 en een werkhoogte van 9,5 m. Met elkaar biedt dit de perfecte entourage voor de bewerking van omvangrijke constructies. De ligging direct aan het vaarwater maakt het mogelijk de in Burgum vervaardigde staalconstructies van elke omvang gemakkelijk te transporteren naar vrijwel iedere locatie binnen en buiten Nederland.

bijzondere staalconstructies 

Solidd werkt graag met harde afspraken. Over specificaties. Over perfectie. Over kostenbeheersing. En over planningen. Op basis hiervan is Solidd een onderneming geworden, die op het gebied van bijzondere staalconstructies tal van kunstwerken heeft gerealiseerd. En zal blijven realiseren.

noodbruggen

Sinds een aantal jaren weten diverse opdrachtgevers Solidd ook te vinden voor het huren van één van de beweegbare- of vaste noodbruggen welke binnen 2 à 3 dagen inzetbaar zijn.

Uitgebreid machinepark

Solidd kan alle voorkomende machinale bewerkingen uitvoeren in een eigen machinepark, daarnaast beschikt Solidd over mobiele kotter- en freesapparatuur waarmee op locatie bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.