Over Solidd Steel Structures

OVER ONS

Als expert in zware staalbouw richt Solidd zich op de bouw van bruggen, stuwen,  sluizen, kranen en toepassingen voor de offshore-industrie. Neem vrijblijvend contact op. 

Wij doen het anders

Bij Solidd doen we het graag anders. Slimmer. Sneller. Efficiënter en creatiever. Als expert in zware staalbouw kunnen we praktisch alles aan, hoe complex een project ook is. Vanuit Sumar werken vakmensen uit de regio aan uitdagende projecten voor overheden en particuliere opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Van ontwerp tot bedrijfsvaardige oplevering

Als expert in dynamisch belaste, beweegbare staalconstructies, richten onze activiteiten zich op het gehele uitvoeringsproces: vanaf ontwerp, via fabricage, montage tot en met de oplevering van het staalproduct. 

veiligheid voor alles 

Van ontwerp tot montage: bij Solidd doen we geen enkele concessie als het gaat om veiligheid. We spreken elkaar aan op gedrag en zorgen zo voor een cultuur waarbinnen veilig werken vanzelfsprekend is. 

Jarenlange expertise

Met ruim zestig jaar ervaring beschikken we over unieke knowhow op het gebied van (dynamisch belaste, beweegbare) staalconstructies. Die kennis houden we op pijl en breiden we steeds verder uit door voortdurende scholing en training van onze hooggekwalificeerde medewerkers.

klantspecifieke en innovatieve oplossingen

Uitdagend maatwerk, daar houden we van. Elke constructie is klantspecifiek, voor elke unieke aanvraag zoeken - en vinden! - we de meest efficiënte en innovatieve staaloplossing.

Uitgebreid machinepark en conserveringshal

Met ca. 4.000 m2 aan productieoppervlak (9,5 m werkhoogte), een eigen (CNC-)snijmachine, materieel voor machinale bewerking en de beschikking over een conserveringshal zijn we perfect uitgerust voor het bewerken van omvangrijke staalconstructies.

Unieke locatie 

Onze locatie, direct aan het Prinses Margrietkanaal, maakt het mogelijk staalconstructies direct te vervoeren over water, naar vrijwel iedere locatie in binnen- en buitenland.

Volledig gecertificeerd

Al onze werkzaamheden voeren we uit volgens de daarvoor geldende (internationale) normeringen. Solidd is volledig NEN-EN 1090-1, VCA**, ISO 9001-2015, NEN 3834-2 en Veiligheidsladder trede 2 gecertificeerd.

  • ISO 9001
  • EN ISO 3834-2
  • EN 1090-1
  •  VCA**
  •  CO² prestatieladder